If your dreams...

Mega super trött i kroppen. Smärtan kryper på,  fan för vinter, fan! Ångesten kommer, ska jag behöva ha ont och ligga still fler vintrar av smärta?! Gah😕.. 
 
När man är trött kommer all irritation och man svär, som denna: Korsbandsskadan har gått upp igen.. Eller märks av igen. Funkar bra så länge benets muskler är supertighta men nu när jag längt ut det, är där inget som stabiliserar benet tillräckligt utan känner hur knäet wobblar bakåt.. Iiiiiiii!!  Aaaaj!!
Bara för en granne klagade på våra ridbanelampor, jag skulle va han till mötes, hade eeen pyttelampa tänd för att inte han skulle behöva få gratis ljus till sin vedinhämtning.. Suck.. Två hästar i hand varpå en (Boris) blir rädd och gör ett galopphopp framåt, mitt knä går bakåt och där rök korsbandet😒.. 10 månader sen.. Men sånna här trötta dagar med smärta blir man uppenbart extra pipig när man behöver ha onödigt ont av en onödigt korkad skadebild😒..
 
En till ska skicka sin vän till hästhimmel😢. Vi är så många detta året som släppt våra bästa vänner, det gör ont, känslorna svemmar över och tårarna brinner. Inte min denna gång men gör likförbenat ont att känna min väns smärta. 
Tänker på dig Åsa ❤️
 
Det börjar också gå upp för mig, att åka till Portugal i 6 månader är inte längre en dröm bara, planeringen har satts i verket, det är fullt möjligt att genomföra. Börjar få kalla kårar och rädd. Ojojoj! Kan det verkligen vara möjligt? Är det inte bara en fantasi? Varför skulle de va bättre där? vad är det här hemma vi försöker fly ifrån? Av vilken anledning vill vi detta? Hur kan vi avveckla allt hemma? Jag kommer säääkert va lika sjuk där som här....Ja tankarna flyger fort och det finns inga svar än, men det jag vet är att det är fullt möjligt, inom rimlig framtid (1 år är tanken om allt går vägen) och jag börjar bli rädd, känner mig liten.. Nästa tankar är, fegis! Du vågar aldrig....
 
Läste att om dina drömmar inte skrämmer dig, är de inte stora nog.. jag är livrädd.. 😱 Är detta stort nog?
 
Simon, bästa Simon har krattat massa löv till mig idag och mockat hagarna. Simon har hjälpt oss på gården under några år och det är underbart att ha en sån go kille till hjälp när det behövs.
 
 
 
Tyr fått sista klippningen färdig för året, Uffes sår biolightat och Exito riden. 
 
I morgon ska jag dra på mig min Dirt Rider 😂 för att åka på det mest spektakulära 50 års gille som någonsin funnits! Ni kommer troligen få se det ( ja, inte mig och min Dirt Rider, utan gillet) på TV om något år vill jag tro😜!
 
Men nu baka rawfood kaka till gillet! 
 
ps: kom på.. Ingen sol idag, säkert därför jag är pipig😕..
 
 

James Bond kväll!

 Två veckor fram är schemat tight, men många roliga saker.
 
Vädret är fortfarande alldeles lysande☀️ Soool!
 
Exito var "på" idag på ridbanan. Måste få sålt en sadel av två för att få loss pengar till en annan, jag tror jag funnit en som kommer passa, så vi kan könna oss bekväma båda två. Sadeldjungel är pest..
 
Vila vila vila och sen klä upp sig till hårfästet för ikväll var det dags!
Asså här märks det ju man är hästtjej utan make up finnes..😒.. Ingen Emma hemma😕.. Totaly lost.. Detta satt jag och stirrade på, livrädd att röra nått.. Visst det är ju Halloween firande så man hade kanske matchat in ..
 
 
Men det blev den enkla varianten, mascara och läppglans, jag är ju trots allt gift...
 
Mot Grafitti och slå ner en pära med räkor i svalget och mot biografen i Ängelholm för, hör och häpna: Världspremiär av nya James Bond filmen! 
Herr och Fru Hammar hyrde hela Ängelholms bia, bjöd in sitt framgångsrika företag Nutid inkl lite löst folk, dvs bla fam Persson 😆.. 
 
 
Röda mattan, bubbel, snittar, popcorn och heeeela bian för oss själva! Waow va häftigt! Goa Andreas berättade om hur Nutid startade en gång, inspirerande. Han är verkligen en människa med sånt driv och järnvilja, sånt beundrar jag.
 
 
 
TACK till Anna & Andreas för en superkväll!
 
 

På äventyr

OJ vilken dag!!
 
Sol i Skåne, det räcker att säga SOOL så blir min kropp jätteglad!
 
Transporten var packad sen gårdagen, bara byta träns och lasta på Tyr för att dra färden mot Kockenhus på Kullaberg, Mölle.
 
Tyr har blivit såå enkelt, han är van nu, flyter som smör bara. 
 
Mickis och Evita mötte upp och raska hovar knatade på äventyr.
 
 
 
 
Herr och fru.. Från första dagen dom sågs finns en hatkärlek dessa två emellan, som ett enda segt äktenskap som borde varit över för längesen😂...
 
Men dom gillar varandra däremellan...
 
 
100 min senare och 100% tillfreds, tackade vi för en backig upplevelse med utsikt!!
 
Hem, lasta av, laga mat och vidare för att möta upp Mickis igen! Nu bar det av till Helsingborg och Mässan. Goa Mickis bjöd på clinic för Alex Zetterman 💖. 
 
Efter att suttit på pyttestol inklämd i några timmar, stapplar vi ut som två träbockar för att mötas av en "bra" parkering och nu fick vi se chauffören byta skepnad från träbock till Indianen Jones. I en dubbelvikt saltomotal med backswing klängde hon från ena sidan till andra graciöst...
 
 
 
En trevlig stund i glada hästtjejer sällskap är till ända. Vi skojade om att jag fortfarande står upp😂 efter en sån här dag, gissade att det beror på att vädret fortfarande är bra, att de gör min kropp gott sen tror jag feldenkraisbehandlingarna gjort otroligt mycket för att bli av med onödiga invanda spänningareaktioner. Men nu får det va stopp!
 
I morgon kommer en annan goa tjej som också betyder mycket för mig, Git, för att hälsa på oss..
 
 
 
Visa fler inlägg