Saknad...

Som ni säkert märkt, blev det tyst på bloggen. Vår underbara vän, som dessutom namngav bloggen, var tvungen att lämna jordelivet alldeles för tidigt. Många många tårar och tiden är så precis när allt är turbolent med de övriga vännerna i hagen. Ingen vill riktigt komma överens, något saknas.
Vi människor går med en sorg som såklart vännerna känner av.
Fokus är tappat, målet är borta, kampen är förlorad, tystnaden är ett faktum, ett vakuum som ekar i hela själen. 
 
Hjärndimman ligger tät som ett disigt London en höstdag, man söker något som man inte riktigt vet vad det är. Något att hålla fast vid, en trygghet som gick förlorad.
Känslan.. Den känslan.. Alla som har djur vet känslan. 
 
En dag i taget, en fot framför den andra.. Allting går och så gör även tiden. Snart är det vår, nya tag, nya mål och nya visioner. Det finns fler vänner som behöver trygghet, värme och kärlek.. för en sak ska man veta, är det någon som älskar en för precis den man är så är det just ens vänner på 4 ben..
 
Älskad och saknad...och han var precis som hans namn säger- Unique! 
 
 

Packad med Exito

Sol på min adress..
Måste man ju fixa frillan..
Hyn.. Naglarna.. 
Bor ju på ett ställe där tvåbenta förspråkar att ta hand om sig..
Så det gjorde jag idag.. Mmmmm
Från topp till tå tog jag ett härligt lerbad.. Totalt inpackad ..lerinpackad..packad..mmm
 
Inget fick gå till spillo så båda sidor jajemensan..
 
Vid kvällsmaten fick jag massage med stora hårda borsten..
Men matte är nog förkyld igen för hon lät sådär lite väldans mycket rasslig i tonen, lite högljutt och vresigt😂😂..
 
 
 
 
 

Jag handlar var jag vill!! När jag vill!!

Japp! Det gör jag, precis var jag vill, hur jag vill och när jag vill.. Visst är det underbart? 

 

 Tänk förr, då var man minsann piskad att handla hos Grosshandlare Jönsson med sin sura fru för grannungarna varit inne och snott kolor stup i kvarten. Säkert åkte man häst och vagn men var hästen halt fick man gå. Kläder som 1 st kyrko-kostym och  1 st arbetsplagg fanns i simpel trä-garderob…

 

 

Na, nu hittade jag på.. men ni förstår säkert hur mycket det skiljer sig från vårt moderna samhälle av idag, där vi framför TVn med en dator i knäet faktiskt kan få mycket av våra liv att fungera..eller än bättre, få ”nästan” allt att funka bara genom några knapptryck på telefonen.. 

 

 Affärskomplex IRL vs cyber-affärskomplex

 I nutid finns en oändlig mängd affärskomplex man kan åka till.. Vissa tycker det är underbart att gå där hela dagar och störst icke av det, medans andra får kväljningar. Det finns en del som inte finner tiden till ens nödvändigt handlande/vill ta tid eller prioriterar annat. 

För visst är det så, det vet vi alla, att bara åka för att handla något snabbt, det går inte (var finns en parkeringsplats, var är automaten, hur länge kommer det att ta, folk över allt)..

 

Att handla på nätet har gjort mångas liv fantastisk mycket enklare, det spar massor med tid. Man bara knappar in lite på datorn och vips så var en stor plåga helt plötsligt ett minne blott.. Det blir bara mer poppis för varje år och jag ser ingen ände på näthandlandets möjligheter, fantastiskt!

 

Tex det här stället jag fann på nätet. Där finns ca 1300 butiker och ca 750 märken att välja på. Grymt! Det är ungefär som att gå in i ett stort affärskomplex som inte finns på riktigt, bara i cybervärlden. Ganska smart tänkt tycker jag. 

Här kan man då får tex 3% på den ena butikens produkter när man handlar och nästa får du tex 2.5%. Vissa har fraktfritt och vissa måste man handla för 800 kr först för att få fraktfritt osv. Lite att hålla reda på där ja, men man spar pengar, tid och visst är det enkelt?

 

Men, här är det litet problem… Passar inte produkten man beställt, är det lite knöligt att lämna tillbaka det, så man låter det oftast va. En ytterligare produkt pryder garderobens/badrumsskåpets insida. Har du också råkat ut för detta? 

 

Fast även om man handlar i affären IRL kan detta problem uppstå. Idag är det sällan någon som är specialutbildad på produkten, som man faktiskt var förr. Var man sömmerska till yrke, var det också ditt intresse och ditt levebröd. Jag vill tro dom kunde allt om sina produkter och om sina kunder. Jag vill också tro att kundservice var mycket viktigt av många anledningar. 

 Idag i affärskomplex IRL är det ett jobb man arbetar på, alla behöver pengar och ja.. intresset är säkert föga för produkten…servicen blir därefter.

 Att åka för att lämna tillbaka det man köpt, nä, det är ju samma visa som när man beställt på nätet, varken orkar man eller finner tiden, kontentan lär bli den samma, en produkt som pryder någots skåps insida.

 

 

 

 

Jag vill ställa lite frågor till dig:

 Är du produktmedveten och vad betyder ordet för dig?

 Hur ofta handlar du kläder/skor/accessoarer, hudvårdsprodukter/hälsoprodukter?

Handlar du i butik du åker till IRL eller handlar du på nätet?

Är priset avgörande för dig?

Bryr du dig om kvalitet? 

 

Produkterna du köper, vet du om det är utfört av barnarbete eller djurtestat?

 Vet du när produkten tillverkades?

 Vad skulle du behöva för att kunna göra dina medvetna köp enklare, billigare och få service?

 

 

Uppfyller önskningar

 Det finns ett ställe till på nätet, där du kan handla lika enkelt som cyber- affärskomplexet ovan. Ca 1350 st produkter finns där, dessutom lätt åtkomligt från 32 länder runt om i världen. 

 

Inte får du 3% på vissa produkter och andra 5%, utan då kan får enkelt mellan 24-27% på alla produkter, Direkt!! Ja! du läste rätt!!

NR 1: Det är ganska mkt mer än några % bara

NR 2: Du behöver alltså inte lägga ut pengar först, för att sen få tillbaka

NR 3: Handlar du för en viss summa får du, förutom att du inte behöver ligga ute med pengar, DU FÅR PENGAR TILLBAKA utöver det billiga priset - rätt in på ditt konto!

 

Smart va?

 

Du har alltid en personlig kontakt som du kan träffa, maila/ringa.

Din kontakt hjälper dig få möjlighet att prova produkter innan köp om så önskas.

Du har alltid returrätt där oftast din personliga kontakt löser detta ganska smidigt till dig.

 Det är garanterat kvalitetsprodukter där tydlig innehållsförteckning finns.

 Produkterna åker från centrallagret i Tyskland direkt till din postutlämnare, nära dig.

 

 

Du behöver aldrig vara osäker eller bekymrad för att du handlar något som ett barn tillverkat eller köper något som är testat på djur, för dessa produkter är inte detGaranterat 100% mot barnarbete och alla led i produktens innehållsförteckning är garanterat icke djurtestade.

 Dessutom skänker detta cyper-affärskomplex pengar till en stiftelse för barn som behöver stöd.

 

Allt detta får du, på produkter som du använder dagligen, dvs som du behöver förnya ofta! Kittlar dödsskönt i plånboken när det är en smula billigare (inte en meter med bilen=sparad bensinkostnad och parkeringsavgifter= mer pengar i plånboken)

 

Det cyper- affärskomplex jag pratar om är produktleverantör LR Health & Beauty, din personliga kontakt heter Emma på Style by Schatz, finns ett klick bort från dig och är din kajplats för tryggare köp och mindre utgifter.

 

 
 
 

Style by Schatz finns på facebook här:

 

 
Välkommen!!!
 
 
 
 
 

 

 
Visa fler inlägg