LR - Ledarutbildning

 
 
Arbetet på LR för Emma går fantastiskt. Att använda LR som "lärare" och utbildningtillfälle var det bästa val vi gjort.
Emma går i Halmstad för att utbilda sig till Stylist/Make up artist, en treårig utbildning som ger en del av den kunskap dom måste ha för att klara själva sminkdelen och såklart läser dom basämnen, men det här med kundkontakt, fånga en röd tråd, kastas in i ett möte, läsa av människor, stå inför en grupp folk som du öht inte känner och inte tappa ansiktet, vara sjuk och ändå leverera, att lyssna, att se före, företagsysslor mm finns inte inom skolans ramar. Yrket hon valt kommer också att kräva ett egenföretagande, vilket LR gör det extremt enkelt att arbeta med som första-företag. Mycket är redan klart och det finns alltid folk att fråga om råd. Låg investering 999 kr, (alla vet vi vad det kostar att starta ett företag)
 
  
 
LR ger henne de bästa förutsättningarna för att i framtiden kunna utveckla sitt företag Style by Schatz mer än hon hade kunnat utan och vi kan inte se idag vad som hade kunnat va ett annat val där hon hade kunnat få lika mycket input för att utvecklas lika fort. 
 
LR har ungefär var tredje månad träffar som man åker på, otroligt nyttigt och lärorikt, ungefär som att vara på stor konferans med sina arbetskamarater på fältet.
Fast denna helgen innehåller något annat. Eftersom det arbetas på så bra med LR, är vi blivit erbjudna en ledarutbildning vilket vi absolut tackade ja till. Inga utbildningar på LR kostar något. Det är skitbra som ungdom att få denna möjlighet. Eftersom Emma inte fyllt 18 år är det vi föräldrar som följer med.
 
Vill DU också ha en möjlighet att utvecklas, lära dig något utanför din trygghetszon och samtidigt tjäna de där extra pengarna som en tonåring eller du som vuxen ibland kan behöva? tveka inte utan skriv din mail till Emma här i kommentarsfälltet nedan.
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: LR, tjäna pengar, extra jobb, snabba pengar, enkelt tjäna,

Stödben och krycka

 
 
 
Josåatteeehhh..
Så var man deckad sen en vecka tillbaka i vinterns influensa. 
Medans jag försöker hosta och snyta hysteriskt mellan nysningarna, har jag världens bästa hjälp till hästarna.
 
På kvällarna hjälper Emma och stefan till att serva dom med allt från mat till gympa på skrittband.
På dagarna har jag de bästa tjejerna Git och Mia här för att se över servicen igen. 
Jag är så tacksam att verkligen ha så bra hjälp. Git har arbetat i stall under många många år som ung/yngre..ok typ bara för ett tag sen..vysselvyssel 😇...
Mia är snabblärd, noggrann och har stor kunskap i mycket som också gör arbetet så enkelt för oss andra. Det blir så komplett. Alla som har eget stall vet vad jag menar, det är guld värt att ha de bästa folket med sina hästar.
 
Till helgen kommer Emma och Victor med Git ta hand om servicen. Imponerad av mina kära tonåringar som inte är hästiga alls, att göra detta arbete för det är både skitigt och slitigt men dom sliter, jag bara älskar dom gör det.
 
Hästarna verkar va fullt medvetna om att det blivit lillsemester med lätt motion och är supernöjda med att göra busrace i dyngan😂...nja mina hästar är faktiskt lyckligt lottade, stora partier är lerfria (lätt lutning på hagar). Dom har stora ytor att röra sig på och där det varit förr om året lite sankt i marken har vi fyllt upp med massor. Jag gissar vi lagt ut runt 400+ ton massor under 6 års tid, allt för deras bästa!
 
Försökte lägga in filmen här men det gick inte, skyller på förkylningen helt enkelt..
 
Nikki busar 
https://m.youtube.com/watch?v=r3vA5SGB52o
 
Att va förkyld är dööötrist, kroppen är som en uttjänt lase men inget ont som inte har nått gott med sig i kappsäcken! När detta är över, är det spikrak väg uppåt!!!
 
 
 
Så host på er alla, nu dags för vila igen! 
 

Vinter med Nikki

Japp!
Då va den här... Vintern.. 
Efter storm kommer snö..tydligen..
 
Det tar två dagsvandringar att förflytta sig mellan mat och vatten...
 
Spanar efter vilddjur för vi är så oskyddade (jag har försökt med camoskyddad päls fast matte fördärva den rätt bra😒 med täcke, humpf)
 
Bistra vindar kyler ner våra hårt jobbande kroppar..vi får slita för brödfödan....
 
.... Eftersom det är krävs styrka och mod att leva på steppen i det vilda livet på Ljungagård, får man leta mat och fylla magen med vad naturen tillåter
 
 
Nästan lika hårt som mina arbetande brödrar och systrar i Camargue
 
Fast för nu... Håller vi vinter...på svenssonvis..
 
Visa fler inlägg