LR - Ledarutbildning

 
 
Arbetet på LR för Emma går fantastiskt. Att använda LR som "lärare" och utbildningtillfälle var det bästa val vi gjort.
Emma går i Halmstad för att utbilda sig till Stylist/Make up artist, en treårig utbildning som ger en del av den kunskap dom måste ha för att klara själva sminkdelen och såklart läser dom basämnen, men det här med kundkontakt, fånga en röd tråd, kastas in i ett möte, läsa av människor, stå inför en grupp folk som du öht inte känner och inte tappa ansiktet, vara sjuk och ändå leverera, att lyssna, att se före, företagsysslor mm finns inte inom skolans ramar. Yrket hon valt kommer också att kräva ett egenföretagande, vilket LR gör det extremt enkelt att arbeta med som första-företag. Mycket är redan klart och det finns alltid folk att fråga om råd. Låg investering 999 kr, (alla vet vi vad det kostar att starta ett företag)
 
  
 
LR ger henne de bästa förutsättningarna för att i framtiden kunna utveckla sitt företag Style by Schatz mer än hon hade kunnat utan och vi kan inte se idag vad som hade kunnat va ett annat val där hon hade kunnat få lika mycket input för att utvecklas lika fort. 
 
LR har ungefär var tredje månad träffar som man åker på, otroligt nyttigt och lärorikt, ungefär som att vara på stor konferans med sina arbetskamarater på fältet.
Fast denna helgen innehåller något annat. Eftersom det arbetas på så bra med LR, är vi blivit erbjudna en ledarutbildning vilket vi absolut tackade ja till. Inga utbildningar på LR kostar något. Det är skitbra som ungdom att få denna möjlighet. Eftersom Emma inte fyllt 18 år är det vi föräldrar som följer med.
 
Vill DU också ha en möjlighet att utvecklas, lära dig något utanför din trygghetszon och samtidigt tjäna de där extra pengarna som en tonåring eller du som vuxen ibland kan behöva? tveka inte utan skriv din mail till Emma här i kommentarsfälltet nedan.
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: LR, tjäna pengar, extra jobb, snabba pengar, enkelt tjäna,
Visa fler inlägg