Alkagreens- Update

För er som missat vad Alkagreens är, finner ni mer text under "hästtillskott" men vi kommer gå över till namnet Alkagreens här i bloggen.
 
Snabbt kortfattat är Alkagreens en produkt som är 100% ekologiskt odlade grässorter, örter och alger i en kombo som enligt de kunder som handlar produkterna (till sig själv eller sitt djur) hjälper till att hantera allergi, atros, magebesvär mm 
 
 
Häst och allergi
Nikki hade 4 olika allergier, såklart pga obalans. Det var så vi kom i kontakt med detta gröna guld.
Att se han förbättras inom en vecka, var.... ja! helt otroligt!
 
 
 
 
 
Mag och tarmbesvär
Då vi har många vänner som precis som vi har mag och tarmproblem, har vi fått frågan om att utöka försäljningen vilket vi såklart tycker är intressant.
 
Jag tog tag i detta för några veckor sen, tittade igenom innehållsförteckningen och upptäckte att en av de tänkta produkterna innehåll sojalecitin. Då jag själv är mag/tarmpatient vet jag att många kan reagera ganska starkt på just detta ämne. Mailade tillverkaren om detta, ställde frågan om det var möjligt att plocka bort ämnet.. och vet ni vad! Fick ett mail i går- självklart är det möjligt! inom närmsta veckorna kommer de nya produkterna utan sojalecitin! Fantastisk service! TACK för att ni lyssnar på Alkagreens! 
 
Så är du en mag/tarmpatient i sökandets fotspår, tveka inte, kontakta oss på ljungagard97@gmail.com
 
För alla
Alkagreens produkter kan man såklart använda utan att man har några "problem". Utan tillsatser, utan tillsatt socker, endast krossat ekologiska produkter i en cellulosakapsel, simpelt, enkelt, naturligt....
 
 
Hästtillskott
Går man genom hur mycket tex socker det finns i hästtillskott eller andra utfyllnadsämnen, blir man mörkrädd. Inte nog med utfyllnad, du betalar för mindre mängd "riktig vara". Jag har granskat så många produkter de senaste 4 åren så jag tvekar inte utan använder idag Alkagreens till alla mina hästar för vit/min tillskott.  
 
mail:ljungagard97@gmail.com 
 
 
 

 
 
 
 
 
Visa fler inlägg