Mord på Ljungagård

 
Regn regn hemskt mkt regn.. bara Miimo som jobbar i obehindrad takt. Stackars robot... undrar om han blir utnött? Finns det robotrullstolar eller rullatorer när han blir sliten?
 
Uffe ville jobbs idag men Exito var mentalt nöjd. Uffe ska vila mer så ingen hästig dag i dag i regnet. Regnkläderna var inte impregnerade ordentligt o Emma behövde mig så saken var kotlett.
 
Suttit några timmar o redigerat text på hemsidan, men oxå skrivit infoblad som ska va idiotsäkert, uuffh så trött man blir i pallet🤕. Vi har verkligen hunnit kapp nu o har koll på allt som rullar. Två v fram är det kaos men nu kan vi ta oss genom kaoset utan att "dö" på kuppen.
 
 Dö va de ngn annan som gjorde på köksbordet ikväll. Ett lamm kom lastat från en granne längre bort. Det blev kvällsmord av en Gotlänning.
 
 
Make up artisten gjorde färs, fantastisk färs!
 
Nu testar vi matenzymer för att se omvi kan äta mer varierad mat. Första dagen idag så ingen info än. Återkommer i ärendet.
 
Nobbe huttra idag i regnet. Det blev både vibb o värmelampor för honom idag. Tävling i morgon. Lycka till Nobbe!
 
Det mest jobbiga idag var utskällningen på Försäkringskassan och planläggningen med Arbetsförmedlingen för Simon. Vi hade möte med Af i tisdags men fick halvt kalla handen. Igår torsdag körde båda myndigheterna rakt över Simon, vilket vi specifikt förklarade två dagar tidigare absoluuut inte fick hända. Att styra upp sånt nöter på en.
2017..jag vet inte vad jag ska säga... 🤔..ingen av dessa instanser vet ett skit om att bemöta människor med speciella behov. Sååå ledsamt att inse..Inget har förändrats.
 
 
Visa fler inlägg