Robin Hood

Då var vi igång med bågskytte träning.
 
Tyr var min stjärna på bågskytte. Stabil, relativt orädd (bara om målen byta plats o speciellt om de låg ner på marken). Tyr var vår stjärna på allt. Att förlora honom har varit en extrem sorg för oss men även för flocken.
 
Exito skulle bli perfekt bågskyttehäst. Totalt orädd, snabb, lite högre på höjden o skön galopp i ryggen då den rör sig minimalt. O rätt inställning till arbete. Men, som vi alla vet nu, är vi glada för att Exito  bara är med oss i livet. Vad som händer med och för Exito vet bara just livet. Vi orkar inte tänka tanken ens.
 
Så vad göra då om man vill promt skjuta pil? Jo, man får ta den miiiinst lämpade för bågskytte helt enkelt😂. Räddharen, fly-före-du-frågar-hästen, run for your life-hästen🙈 my god.. 
 
Började förra året vänja in honom. En mental kamp utan dess like. Uffe sträckte framsenorna på sensommaren o träning uteblivit. 
 
Nu är han riden en tid o senorna är tipptopp o Daniel på Alternatie Herbalworks justerat in kroppen samt får han örter för att kroppen ska kännas så fräsch som möjligt. 
 
Igår morse var det dags. Bära eller brista, åka av el sitta kvar. Man kommer i ett läge där kalkylerad risk ingår o hästtjej som man är inser man att slingan är mjuk att landa på, finns staket, har hjälm, säkerhetsstigbyglar, Stefan är med-just do it!
 
And we did! Med bravur💫👏❤️
 
Efter sommaren är jag övertygad om att han iaf på hemmaplan kommer springa som skjuten ur en kanon tryggt..
 
 
Vi ser efter sommaren helt enkelt😬 spännande🙈👏👍