Pencilin o bra affärer

En vakennatt...gäsp..
 
Kliar på skinkan. AJ! Svullet.. just ja, satt ju en fästing där för några dagar sen. Hmm..märkligt.. 
 
Går upp o kollar i spegeln, illrött o stort! Naaaajheeee!!!
 
 
Raka vägen till vc, kåvepenin kur i 10 dagar.
why?!!!😭.. fästingen va knappt 1 mm stor, knappt synlig.. buuhuuu!!! 
 
Jag tål inga mjölksyretabletter då alla innehåller något jag inte klarar av. Jäst, socker, havre o fyllnadsmedel. Någon som har tips på naturligt sätt att hjälpa tarmfloran under pencilinintag får mer än gärna höra av sig.
 
Jahapp.. mög osså (skit oxå på Skånska)
 
 
Som plåster på såret.. ehm.. ok... iaf., behövde jag ny ridhjälm. Kände igår att min hjälm knakade. Uuppss.. spräckt hjälm.. 
Tittade på billigare hjälmar för jag köper ny varje år. Men dehade ingen i min stl. Under tiden jag väntade på att Erica skulle kolla stl, testade jag en Back onTrack hjälm med Mips system. Smack.. satt som gjuten. Nåväl 1800kr för en hjälm aaaa där dom den snåle fram. Testade lite hjälmar, även en Charles Owen. Den landade påmin öron o kom ner i nacken. 2800kr... gulp.. det sved.. nope.. Tillbaka till Back onTrack, en blå satt bra. Den får de bli. Fann några små repor o fick den för 1500kr. Ok. Inte riktigt vad vår budget klarar just nu men en hjälm ska man ju inte va dumsnål med..
 
 
 
Stefan lägger golv till Emma
 
Liiite rörigt
 
O här klämmer vi in oss, glädjs åt dagens deal Emma gjorde med ett stort kontorsmöbel-företag i Sverige. Satan så bra hon är!
 
Skulle skrittat Exito i morse, men blev ju inte av. Nu får vi ju se om det blir 10 dagar ledigt till. Då stryper han mig av tristess stackarn. Vi får se vad min kropp säger om detta penicilinande.