Lilla hest vilken väntan

 
5 veckor sen.. det börjar komma lite vägg men lååångt i från tillräckligt. Efter en förbaskat urkul raketspringning i regnvåta glashala marker med ridbanan som var med broms, sprang lilleman av sig sina fina galoppskor (sant, var faktiskt galoppdojjor), slet av så mkt horn det bara gick in på bara mässingen (om nu en hov kan ha en nattasark) så det blev bara sulan kvar o tålängden. En blödning båda fram slog vi till med oxå. Tänkte det var väl lika bra, vi har inte haft tillräckligt m skadade hästar här.. host..
 
 
MD Mover såklart, arnikatinktur, vibragolv. Stretch och rörlighetskontroll, han blir så stel av att bara gå-att inte ridas. Tappar sjukt mkt muskler men det är bara o vänta ut det nu. Lägger till några km rakt fram-marscher några ggr/v. Visar ingen hälta vid rörelse rakt fram men svårt att vända eller röra sig i sidled, inte så konstigt. Tänk själv när vi vrickar fötterna. Att sko är inte att tänka på än. Dels för att han ändå inte går att rida men det finns lixom ingen vägg att spika i. Hans hovar är så små o petite att det vore en omöjlighet att få dit en sko. Finns inte en hovvinkel som stämmer på nått håll. 
 
Känns jobbigt att vänta men han är världens snällaste, rara lilla hest, mammas docka är det❤️
 
 
Uffe är otroligt reaktiv häst. Nu står han iaf så här igen, hög hals, lyhörd o vaken från att stått m huvudet mellan skulderbladen o varit "tyst". 
 
Jaja.. omvänd ordning.. phew.. detta med hästar... rena rama lottodragningen, en egen Keno-dragning varje gång.