Tandläkarskräck

 
-4 grader startade vi med i soluppgången fast det är inte riktigt sant, Exitos o min morgon började innan solen dragit kudden ur örat. 
 
En sväng på vibban, vidare till skrittis o sen värmelamporna drog vi till med i morgonmörkret.. Halvvägs in på morgonen kom husse med the o Uffe kom in på vibban en sväng. Sen väntade vi... o väntade...Tandläkaren skulle kommit i går men Uffe var så dålig i magen att vi inte vågade sedera. Vi sköt på det o idag var han mkt bättre. Tror han har tandläkarskräck😂 o nervösbajsade bara..
 
 
Uffe är svår att sedera. Vinglar sååå mkt o obehagligt, inte att prata om farligt. Men Nina har trixat m sedering nu några ggr o för dagen fick vi nog bästa dosen för både henne o honom med så lite ångest för mig som gick att få.
 
Exito har blivit sederad så många ggr. Stefan åkte t jobb för vi behövde inte honom mer  o Nina satte sedering som hon brukar på Exito . Innan jag vet ordet av var Nina inne o boxen o fick haffat Exito som la sig på väggen o det höll på att gå illa. Supervinglig o bara fullständigt full o odräglig. Mitt hjärta stannade. Fy faaan vad jag avskyr det. Ingen av oss fattade vad som hände el hur han kunde reagera så. Aldrig hänt innan.
Man kan ju undra vem som har mest tandläkarskräck eg, hästarna el jag? 🤢
 
 
Idag kom Stefans present ÄNTLIGEN!!
 
En A3 målning på Tyr. Efter milslånga texter om vem han var, 4 foto som är ihopaknåpat o träns som tagits bort i bild, skapades denna bild. Många tårar fälls, Nu får han ena platsen sidan om Faxa i köket. På andra sidan kommer en lika dan målning på Nikki att sitta, när den är klar.
En bra plan är att fota din kära vän när de är i livet, ett bra sådant foto, som du lätt kan sända på förstoring el avmålning. När man väk sitter där o det vackraste man ägde är borta, är det nästan för sent att föreviga.
 
Nu kommer han vara med oss varje dag, vår beskyddare, vår vän, vår ängel. Älskad o saknad❤️
 
#1 - - Git:

Wow sååå fin. Älskade saknade Tysse! <3<3<3

Svar: Visst är den fin❤️ Ska bli fint o få ha Nikki oxå i köket alltid medmig. Livet känns så tomt utan dom, ofattbart
Unique