Hopp i form- vinter..

Vädret är som det är, då får man planera och lösa "världsproblem".. 
 
Tyr har lite ont i magen... Exito varm höger diagonalt och Uffe har tatuerat sig själv höger bak med en av broddarna... Jaaa....Skratta och var glad. Smågrejor så det ordnar sig men .. Ja, alla vet att man blir lite tung i sinnet..
 
 
 
Hela förra veckan var service på hästarna, det var skrittband, biolight, massage och stretch.
Vi fortsätter i samma anda helt enkelt.
Vi har isgata i hagarna men inget nertrampat. För några år sen la vi 40.000 kr på massor till att täcka upp där det blev sunkigt, efter det kom det 280 ton gratismassor som vi fyllde upp på ett annat ställe så vi har faktiskt ingenstans sunk till våra hästar + att de har stor yta att gå på. Matbingarna står på en del av massorna och är en speciell drängrus som dränerar och inte fryser.
 
 
-10 grader ute i Skåne och snö. Passade på att ändra utseendet på bloggen men tror bara den ser annorlunda ut från dator? Ja, jag är då ingen datanörd, går det inte att fixa med silvertejp och buntband, löser jag det aldrig hahahah!!! Så säg gärna till om något ser märkligt ut. Någongång ska jag väl få till det :)..
 
Soppar blir det idag med, men en laxsoppa med rawchokladglass till efterrätt.
Bror Robert (Ja, han kallas bror, för jag har valt honom själv till min egenskapta familj) och "pappa" Stenis kommer för att hänga med oss till maten. Fast de är riktigt bönder, grovarbetare och husmanskost-förespråkare, ser de ut som kärlekskranka hundar med mössa i hand när min mat serveras. Är det för den är god, eller är dom inte kräsna? ASG! Det kan ju diskuteras (skrattar så jag viker mig dubbel!)
 
Sitter och planerar för ev nästa Portugal resa. Emma önskade sig i studentpresent. En resa till pensionat Casa Vista Bonita var önskningen och det var en bra önskning tycker vi med såklart! Att få komma ner till Marianne och Göran igen, spela kort och bara va är önskan från Emmas sida. Då får man vara en god mamma helt enkelt, fniss.. (Vi vill såklart också tillbaka, vi har mkt kvar att utforska där)
 
 
 
 
 
Team Ljungagårds träningar inför sommaren är i full gång också i planering
Mitten på april kommer Lindah hit
Beridet bågskytte en dag i månaden som vi tillsammans fixar
WE teknikträning en dag i månaden, samma som BB, vi fixar och tränar tillsammans
Bågskytte från marken en dag i veckan under våren, vi övar tillsammans och hjälper varandra
Föreläsningar hoppas jag det ska bli
Ev får vi till några löshoppningstider också
 
 
 
Jag har kontakt med en tjej neråt Hörby i samarbete med Bågskyttet. Det kommer anlitas tränarledda lektioner vid två tillfälle i år, så då hoppas jag att ett gäng från Teamet vill åka ner.
 
Jonna på Kapson och jag diskuterade i veckan om vi kanske skulle kunna få till en uppvisningsdag i sommar, i ändamål att samla in pengar till något välgörande ändamål. Vad säger ni om det? Lite bågskytte uppvisning, lite WE, kanske en rolig maskeradhoppning, uppvisning med riddarspelskillsridning, en mindre föreläsning om ett ämne, lite stånd och hästutrustn.försäljning, kom med förslag!!! Vad skulle ni vilja se och vara med om? Hjälp oss få till något riktigt trevligt! Om vi inte hinner få till det i år (lite ont om tid) har vi gott om tid till nästa år, men förhoppningen är att få till det iår om intresse finns!
 
 
 
.. och jag laddar inför nästa veckas träning på DKA!
 
Hänge med! Maila mig på ljungagard97@gmail.com vid förslag och tankar eller om du vill vara med oss i Teamet!