Min dag!

 Så va den här.. 
 
Som barn var det himmelriket. Man önskade bara att få komma till sin födelsedag asså.. bli ett år äldre.. va?!!?? Waow!!!
Nu för förtiofjärde gången skriker hela kroppen neej neej förihelvete inte meer!!! Inte äldre!! Jag hinner ju inte med vad jag ska göra!!! Kroppen värker o allt tar sån tid att göra, hur ska jag få ordning på allt?!! O så slår man sig med högernäven i pannan o blänger ut i tomma intet, sönderskjuten av livsstressen o krisen som rasar på insidan.
 
Japp.. födelsedag idag.
 
Morgonhurra av familjen med stallsockar och ett par oootroligt bra bralla. De är vind o vattenavvisande, pösiga med slim fit upp till knäna. Små stjärnor av silikon på knä och rumpa. Fleece innertyg så varma o gossiga. 
 
 
Stefan glömde att de köpt dessa byxor redan för suuuperlängesen, så han i panik i går körde för att köpa en present. Ett järn till blev det
 
Finns 12 laggar man kan byta. Allt från smörgåsgrill, munkar till steka kött/grönsaker, genom att byta laggar. En produkt som kommer va huvudartisten i husbilen helt enkelt. Den kommer göra allt! vem behöver spis lixom..
 
Min mor kom med ett fantastiskt fin lerskål med grönsaker o frukt. Det var väldigt trevligt må jag säga.
 
Tyvärr är inte måendet med mig. Så otroligt sliten o trött efter senaste veckornas turbolens. Dålig timing fullständigt. Jag kommer göra ett besök hos Ming o Akupunkturkliniken i eftermiddag o hoppas på attdet vänder. Nästa vecka startar ett nytt kapitel i mitt liv. Jag kommer inte dela det med dig just nu men såfort jag bara har en chans så lovar jag att berätta, precis allt!
 
Det betyder att jag kommer vara lite off ett tag, inte lika aktivt skrivande under de nästkommande månaderna. Håll ut, jag kommer tillbaka o som en ny människa hoppas jag. En ny bättre version av mig själv. Mer up to date. Mer dressad. Med mer skills. Hade jag kunnat köpa ork på burk skulle jag varit ork-beroende o behövts läggas in på rehab😂.
 
Så någon timme till ska jag fortsätta kura med mina vänner i soffan.
 
En kram till dig min vän o tack för du finns❤️