Ärendedagen

Måndag är fixardagen ju...
 
Soluppgång i långfillingar, yllestrumpor o Stefans jacka är man glad man bor på landet. Räknade löv.. kan vi kalla det. Eller nytt sätt att vakna..
 
I den magiska klädseln krattade jag hela ridbanans kanter fria från det bruna guldet. Det måste ju va guld, menar det är ju så mkt av dom.. precis som stenrik, massa sten.
 
Skulle blivit tandkontroll av hästarna idag men en Uffe sprutlackerade sin box hela em igår, så vi vågade inte sedera idag utan väntade. Idag verkar han ok så tandäkare Nina Lundgren kommer i morgon istället. Vilken tur vi har att ha världens bästa tandspecialist så nära o med möjligheter.
 
Så morgonen fortsatte i ett klarblått Mölle med att hjälpa en vän o hennes häst. Gick finfint!
 
Tvätt tvätt planering...tvätt..sa jag tvätt föresten?
 
Under tiden jag grejade med matfix o tvätt, satt Emma i köket som sällskapsdam med kontorsarbete o planering. 
 
Idag gjorde jag morots/rödbetsbiffar med nejlika i ugn o pumpa/sötpotatis röösti med gurkmeja, curry stekta på järnet. Hopp i frysen.
 
Salladsbädd, ägg, avokado o div annat gott som är blixtsnabbt att plocka fram med en skvätt balsamicovinäger stoppar man en röösti i brödrosten o popp var lunchen klar lixom. 
 
Det låg 5 mörka bananer där o skrek. Var bara tvungen. Har läst man kan göra kola på att koka ner banan. Ä de verkligen möjligt? Nyfiken som jag är, slängde jag i de i en gryta o kokade järnet. Jajemen, kolaisch det blev. Men för min del smakade det för mkt banan så inget jag kommer ligga sömnlös över på nätterna, om man säger så.
 
 
 
Igår blev våra sticks klara. Det blir träning varje kväll nu, hahaha! Skam den som ger sig! Koordination here we come!
 
Vintern är räddad. Johannas mössor har gjort ett nytt magiskt fint vinterpannband till mig, visst är det fiiiint? Visste väl marsmallows har funnits länge, faktiskt ända tbx till Vikingatiden😂