Ullared upp o ner

Mock, mat o mys o klar till 8.00. Under tiden lämnade Stefan o Emma lastbilen i Helsingborg.
Mediciner intagna, morgongympa utförd, resemat packat o i väg mot Ullared. 
....så glömde jag byta blåster!! Asså dubbelsuck o stön. Har ett hormonplåster som byts varje måndagsmorgon, för att mina hormonnivåer ska hålla sig hela tiden i jämn melodi, det är nästan på timmen det måste bytas för att jag inte ska få reaktion. Hädanefter ska det finnas plåster i väska o i bil kom vi fram till. Vi tycker vi säkrat upp på alla plan men här hade vi glömt.
 
Ingen kö o rätt in i vimsigt Ullared.
 
Men vilken besvikelse... Första gången vi endast kommit hem med en liiiten typ Ica kasse med hästprodukter. Vi brukar ha ett berg m hästartiklar. Utbudet var löjligt litet (o dåligt till för högt pris) o inte såg det utplockat ut heller, det fanns inte utrymme för mer på hyllorna. Även på hem&bygg avd var det tramsigt lite produkter.. Men kläder dam o herr! Jiiisses! O inte va de billigt ett dugg! Stavmixer för 599kr, tack då kan jag handla på Ica, regntäcke häst 899kr, tillskott var något billigare, vetraps var billiga men annars var det sparsamt billigare alt för dyrt. 
 
Nä vilken besvikelse. Det kommer inte bli Ullared för att bunkra om man inte vill åka upp "för skojs skull" (herre gud går det ens att tycka vara kul😂?) 
 
Men familjetid fick vi o deee va härligt ❤️ Älskar att umgås med mina bästa två i hela vida världen. 
 
Emma o jag somnade i bilen hem. Underbart..
 
Ooo där var de underbara slut o tillbax till Ljungagårdsprincipen: allt som kan gå åt helvete, går åt helvete..
 
Något i megakassen (jo investerade i megakassen o ner med allt varsamt..typ) läckte.. uuut m allt i rappet. Något glatt.. Torrschampo på flaska! Allt i botten var halt som en ål. Alla zippåsar, intimprodukter, mangos tom blomkålen var fylld m torrschampo. Gaaahhh!!!
 
Direkt när vi öppnade dörren till huset såg vi en ny skock getingar. Inga skor av! Emma blev stungen innan vi åkte så skor på, Athena glad vi kom hem, som legat ute i det nygrävda, lerjord upp över öronen svassar hon in, vi med skor, kassen som droppar glidmedel, getingar som kämpar på golvet.. vilken cirkus! På 2 min var golvet i köket rena skridskobanan blandat med naturmaterial som knastrade under skorna. Vilken tur vi inte har nya golv i huset....
Precis allt i kassen fick torkad 32 ggr o lite i botten fick slängas, gick inte att rädda. 
 
Sen va de bara o jaga getingar, dammsuga o kattatvätta golvet en runda.. semester.. geee miiig semester! (Sliter mitt hår)
 
Megapåsen spolas av. Såklart skvätter det ner halva mig o när jag för en gångs skull lagt ordentligt m pengar på ett par bra dojjor privat så sänkte jag dom i glidet, vattnet o leran.. såå klart. Byxbenen nersvätta upp till knäna. I rest my case. Hit m ridkläderna igen! 
 
 
 
 
 
Fick en söt bild på Exito som unghäst, av Cecilia. 
 
Svårt o tro det är samme häst