Portugal 2 del 11

Måndag
 
Nuuu är man på semester. Hos Marianne o Göran blir man bortskämd så alldeles. 
 
Goa sängar, vacker utsikt. Frukost sägs vara fantastisk med varma bullar, hemmagjorda marmelader (jag har efen mat med för er som missat)
 
Idag ville vi inte göra ett skit faktiskt. Så de gjorde vi inte heller. Eller, i våra mått mätt är det att va still.
 
Frukost på verandan, härliga samtal. Säga hejdå till Ingvor o Ola som drog vidare till Sevilla. Marianne kontaktade Renee som bor här o som vi träffade förra gången, så hon kom förbi. Så kul att ses igen! Med sig hade hon en Engelsk väninna, Liz, som oxå bor här numera. Superhärliga tjejer.
 
Sista måndagen i månaden är det marknad i B. Messines. Så dit åkte vi alla. Stefan o jag skrattade, hemma skulle vi aaaaldrig gått på marknad, men här gick bra😂 (såklart finns tid nu men sällan hemma)
 
De va supermysigt. Fåglar, kaniner, buskar o örter, kläder i långa banor, småpryttlar ala diverse, matvagnar mm mm.. Vi traskade runt, prutade, tittade, skrattade o fullständigt njöt.
 
När vi åkte ner till Portugal hade vi en resväska full med mat till mig, planen var att den skulle va tom på hemvägen... Menhe ...de e kört nu kan jag säga😂... Det blev handlat en del i JPs o Susannas butik oxå.
 
Hem till Vista Bonita för att kasta sig i poolen snabbt, 21 grader brrhurrhurr... Somma med hund i famnen (som faktiskt oxå heter Nina) i en solsoffa.
 
Marianne o Stefan åkte till stan för att handla kvällsmat.
 
På marknaden köpte vi två pytte rakapparater, tänkte trimma Stefans skägg, han ser ju snart ut som en av medlemmarna i ZZtop. 
Sagt o gjort nu ska de trimmas.. Av med tröjan, o nae, ryggen, måste ta lite där (ni vet killar vi tjejer gillar hår framtill, inte baktill) o ae, vi kan väl ta skalpen när vi ändå är igång.. Men si de va pyttemaskinen inte så glad för. Tur vi köpte två för båda gick åt. Tog en himmelsk tid så skägget blev inte ansatt.. Får ta det i morgon med sax o kam helt enkelt..
 
Nu väntar vi på god kvällsmat med vit fisk i folie..
 
Det kommer inte hända så exotiska grejor denna vecka som förra, men det känns fantastiskt att vara här. Det är värt hur mkt som helst för oss. Vi kommer nog inte kunna besöka Portugal utan ett besök på Vista Bonita.
 
 
 
 
 
Liz o Stefan
 
 
 Måste man jobba när man har barn så måste man....
 
 
Plockat söta vindruvor direkt från buske.. Söta varma o goa