Style by Schatz - Det kommer mera!

Style by Schatz växer!
 
Samarbete
För tre år sen startade vi samarbetet med en tysk leverantör som ni ser här mellan varven under fliken LR produkter. Därifrån har vi utvecklat företaget med behandlingar här hemma men även ute hos kund, samarbete med andra tex fotvårdsspecialist, fotografer, salonger. Samarbete är idag nyckelordet för att komma vidare med sin verksamhet och erbjuda ett så brett utbud men ändå kunna hålla sig på en smal linje för sin egen del. 
 
Det finns även samarbete med Makes your Beauty och Alice Möller i Smålandsstenar. Tillsammans har dessa tjejer en bred kunskap och en stor yta att täcka upp med bästa sevice för kunden.
 
Framtidsplaner...
Emma har förfrågningar från två fotografer och en salong på annan ort, där kontakter kommer att knytas under året för vidare samarbete.
 
...inkl utveckling i företaget
Vi arbetar just nu med att utveckla ett nytt ben i företaget, inget vi just nu kan prata om men kan hinta om att det kommer mera!!!
Vi tror starkt på denna ideén för kunden, den är :
Innovativ
Framåttänkande
Ekonomisk
Tidssparande
 
 
Våren 2015

Det är redan fullt tempo på bröllops makeuper, till och med samma dag har hon några. Lite tight att hinna med men allt går om man bara vill! 
 
Vänkvällar med makeup tips och trix är mycket populärt. Vansinnigt roligt och omtyckt! 
 
Varje måndag fram till sommaren kommer Emma finnas hos Salong Blå i Munka Ljungby, Skåne
 
 
 
 
 
 Vill DU komma i kontakt med Emma för konsultation? Välkommen för kontakt
 
Emma Schatz
0735-461615
 
Finns även på facebook under namn Style by Schatz